Naročilo dostopa

Naročilo dostopa je namenjeno vsem, ki še nimajo uporabniškega imena in gesla za dostop do zaprtih vsebin portala Spletna Taxa.

  1. V okencu PRIJAVA, ki se nahaja na prvi strani portala, kliknete na gumb »Naroči dostop«,
  2. Odpre se vam obrazec v katerega je potrebno vnesti osebne podatke. Bodite pozorni na možnost, ki vam je ponujena na vrhu obrazca. Če ste pravna oseba (podjetje, samostojni podjetnik, …) potem obkljukajte okence »Pravna oseba«, v nasprotnem primeru ga pustite praznega. Če se strinjate s pogoji uporabe portala označite še kljukico zraven napisa »Strinjam se z pogoji uporabe«. Strinjanje s pogoji uporabe je nujno za naročilo dostopa.
  3. Po vnosu podatkov boste na elektronski naslov, ki ste ga navedli v prijavnem obrazcu, prejeli obvestilo o tem, da je bili vaši podatki uspešno sprejeti.
  4. Administrator spletne strani vam bo v najkrajšem možnem času sporočil vaše uporabniško ime in geslo. Z njim boste lahko dostopali do vseh vsebin portala Spletna Taxa.
  5. Vsi obrazci, ki bodo v delovnem dnevu oddani do 15:00 ure bodo obdelani še isti dan. Obrazci, ki bodo oddani izven delovnega časa (po 15:00, med vikendi in prazniki), bodo obdelani naslednji delovni dan.